ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοέν: “Παιδιά που παίζουν για τον διπλανό τους, δεν ασχολούνται με τα στατιστικά τους”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε ότι παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ δήλωσε ότι όλοι μέσα στην ομάδα είναι πεινασμένοι. Ο Τζέικ Κοέν με την σειρά του υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες στην ομάδα του Άρη είναι πρώτα και πάνω από όλα καλοί συμπαίκτες.

Ο Ισραηλινός φόργουορντ – σέντερ έχει μεγάλο μερίδιο στην καταπληκτική πορεία του Άρη στην Ευρώπη. Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ υπογράμμισε πως “το ειδικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και δεν αναφέρομαι μόνο στο ταλέντο. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που παίζουν για τον διπλανό τους, δεν ασχολούνται με τα στατιστικά τους, είτε κάθονται στον πάγκο είτε είναι στο παρκέ, θέλουν να κερδίζουν. Ενδιαφέρονται για τον συμπαίκτη τους. Αυτό είναι το μεγάλο μπόνους αυτής της ομάδας”.

Το όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη θα έχει και συνέχεια, όπως συνέχεια θα έχουν και οι φιλοδοξίες όλων. “Όταν έγινε η κλήρωση και με το άκουσμα των ομάδων ξέραμε ότι είχαμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε καλές ομάδες, αλλά από την αρχή είχαμε την αίσθηση ότι εφόσον παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να μας ικανοποιεί μόνο η πρόκριση, οφείλουμε να συνεχίσουμε. Αυτή την υποχρέωση έχουμε απέναντι στους εαυτούς μας, αλλά και στον κόσμο που ήρθε κι εδώ για να μας υποστηρίξει. Είναι πραγματικά φοβερός”, τόνισε ο Κοέν, προσθέτοντας πως “θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πεινασμένοι”.

To Top