ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοιλιάρας: “Άρης, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Δόξα για την άνοδο”

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας ο Γιάννης Κοιλιάρας, αριστερός μπακ του ΟΦΗ (που έχει θητεύσει και στην Παναχαϊκή) επισήμανε την ώθηση που δίνει η έδρα στην ομάδα του και ανέφερε ότι με βάση τα πρώτα δείγματα γραμμής θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Super League τέσσερις ομάδες: ΟΦΗ, Αρης, Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της Παναχαϊκής;
«Κοιτάξτε, στο Καρπενήσι είχαμε δώσει φιλικό με την Παναχαϊκή και είχα δει από τότε ότι ήταν μια καλή και δουλεμένη ομάδα με πολλά τρεξίματα, με νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη να διακριθούν και για μένα δεν είναι καθόλου έκπληξη που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας».

-Κατά τη γνώμη σου, πού θα κριθεί το παιχνίδι του Σαββάτου;
«Όπως όλα τα ντέρμπι στις λεπτομέρειες και φυσικά στη δύναμη, αλλά και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Είναι πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας, μας δίνει ώθηση και δύναμη για να πάρουμε το παιχνίδι και αυτό θέλουμε όλοι στον ΟΦΗ, αφού είναι παιχνίδι μέσα στο γήπεδό μας».

-Μετά από 6 «στροφές» στο πρωτάθλημα, μπορείς να πεις ποιες ομάδες ξεχωρίζουν και θα παλέψουν για την άνοδο;
«Πραγματικά είναι νωρίς, όμως με βάση τα πρώτα δείγματα θα πω ότι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τα 2 εισιτήρια: ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και η Δόξα Δράμας. Βεβαια, στην Football League ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Oλες οι ομάδες είναι δυνατές και μπορούν να κάνουν ζημιές, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

-Την άποψή σου για την προσπάθεια που κάνει από πέρσι η Παναχαϊκή με την συμμετοχή Πατρινών επιχειρηματιών στην διοίκηση;
«Αυτό που ξεκίνησε πέρσι στην Πάτρα με την συμμετοχή Πατρινών επιχειρηματιών έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στον ΟΦΗ και πιστεύω πως αυτό το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα, ειδικά στις μέρες μας.

Επειδή έχω παίξει στην Παναχαϊκή και έχω αρκετούς φίλους εκεί, έχω μάθει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και την δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς που είναι πραγματικά εξαιρετική.

Πιστεύω πως τέτοιες προσπάθειες πρέπει να βρίσκουν στήριξη από όλους ώστε να εξαλειφθούν περιστατικά όπως στο παρελθόν όπου πολλοί παίκτες έμεναν απλήρωτοι και ξεκινούσαν επίπονες διαδικασίες για να πάρουν τα χρήματά τους».

To Top