Κοινή δήλωση έξι υποψήφιων για τις εκλογές!

Με μια κοινή ανακοίνωσή τους έξι μέλη της ΚΜΑ, υποψήφια για τις εκλογές της 2ης Ιουλίου τοποθετούνται για τη διαδικασία της Δευτέρας, το παρόν και το μέλλον του Άρη.

Οι κοινές υπογραφές στην ανακοίνωση φανερώνει προφανώς και ανοιχτά πλέον τις κοινές θέσεις, απόψεις και την κοινή τους φιλοσοφία σε ότι αφορά τον σύλλογο και την Κοινωνία Μελών. Πρόκειται για τους υποψήφιους Τάσο Δεσύπρη, Σήμη Ηλιάδη, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, Άρη Ναούμ, Πέτρος Ταρνατώρος, Σπύρο Χριστοφορίδη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις εκλογές της ΚΜΑ δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες.

Αναλυτικά:

«Αγαπητά μέλη της Κ.Μ.Α

Την ερχόμενη Δευτέρα καλούμαστε να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Μετά τα όλα όσα συνέβησαν η καλύτερη απάντηση στους εαυτούς μας αλλά και στους εξωτερικούς εχθρούς του συλλόγου είναι η ενεργή παρουσία στις διαδικασίες και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Καλούμε όλους όσους έχουν δικαίωμα ψήφου να το ασκήσουν συνειδητά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθαρό μυαλό, και το βλέμμα στο αύριο. Οι λογικές των άκρων με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα πρέπει να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν και ταυτόχρονα να επικρατήσουν ολοκληρωτικά οι λογικές της σύνθεσης, της ανάκτησης της χαμένης εμπιστοσύνης στους θεσμούς, της κρυστάλλινης διαφάνειας, της συναίνεσης, του ρεαλισμού και της ομαδικής δουλειάς.

 

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Αλεξανδρίδης Παναγιώτης

Δεσύπρης Τάσος

Ηλιάδης Σήμης

Ναούμ Άρης

Ταρνατώρος Πέτρος

Χριστοφορίδης Σπύρος”

 

To Top