Κοινή δήλωση των νομικών του άρθρου 99: “Συνεργασία στα πλαίσια αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τη διοίκηση Ηλιάδη”

Κοινή γραπτή δήλωση έκαναν οι τρεις δικηγόροι που ασχολήθηκαν για λογαριασμό του Άρη με την υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, τονίζοντας πως συνεργάτηστηκαν αποτελεσματικά με όλες τις διοικήσεις πλην αυτής του Λάμπρου Σκόρδα, ενώ έχουν συνεργασία αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον νυν πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη.

Η γραπτή δήλωση των κ.κ. Αργυριάδη, Τσομίδη και Χριστοφορίδη αναφέρει: “Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της «Μακεδονίας της Κυριακής», οι κάτωθι υπογεγραμμένοι δικηγόροι δηλώνουμε: “Από το Σεπτέμβριο του 2012, οπότε και μας ανατέθηκε η υπόθεση της υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά με τις εκάστοτε διοικήσεις, πλην της διοίκησης Λάμπρου Σκόρδα, και τούτο όχι με δική μας υπαιτιότητα.

Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και με τη διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, στα πλαίσια αμοιβαίας εμπιστοσύνης, για το καλό της ομάδας.

Η ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ των μελών της νομικής ομάδας και της διοίκησης της ΠΑΕ, γίνεται στο πλαίσιο της ανωτέρω συνεργασίας και αποσκοπεί στην επίτευξη του κοινού στόχου.”

Θεσσαλονίκη, 14.07.2013

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Αργύρης Αργυριάδης

Στάθης Τσομίδης

Σπύρος Χριστοφορίδης”

Η δήλωση στάλθηκε στη μία τα ξημερώματα και δημοσιεύεται σήμερα το πρωί.

 

To Top