ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ Άρης στην Πολιτεία για την απαγόρευση των μεταγραφών και αίτημα συνάντησης

Επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και επί της ουσίας στην Πολιτεία στέλνουν από κοινού ΠΑΕ και ΑΣ Άρης για την απαγόρευση μεταγραφών των «κιτρίνων» από τη FIFA.

Το θέμα του ban του ποδοσφαιρικού Άρη από την παγκόσμια ομοσπονδία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν. Η ΠΑΕ Άρης και ο Ερασιτέχνης βρίσκονται σε διαρκείς επαφές και σε αυτό το πλαίσιο στέλνουν κοινή επιστολή αύριο στον Γιώργο Γεραπετρίτη, με τους αντίστοιχους επικεφαλής των τμημάτων, Θόδωρο Καρυπίδη και Λευτέρη Αρβανίτη να ζητούν συνάντηση μαζί του.

Επιπλέον, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται ήδη σε επαφές με κυβερνητικά στελέχη για να συμπεριληφθεί το θέμα του Άρη στο μνημόνιο πολιτείας με FIFA και UEFA που υπογράφηκε στα τέλη Φεβρουαρίου. Γίνεται σαφές πως ολόκληρος ο μηχανισμός του Άρη κινείται για τη λύση αυτού του φλέγοντος ζητήματος που έχει ταλαιπωρήσει την ομάδα και τη διοίκηση από τον Ιανουάριο, με ένα από τα πρώτα βήματα να αφορά το αίτημα συνάντησης με τα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης.

To Top