Κοινωνία Μελών Άρη: “Κερδήθηκε μία μάχη, ακολουθούν πολλές και δύσκολες”

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του άρθρου 99 και της προσωρινής διαταγής που πήρε σήμερα η ΠΑΕ Άρης, εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει ότι σήμερα (21/9) εκδόθηκε προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης υπ’ αριθμ. 28046/2012, βάση της οποίας αναστέλλει προσωρινά μέχρι τη συζήτηση της αίτησης οποιοδήποτε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για απαιτήσεις που γεννήθηκαν πριν την υποβολή της αίτησης και απαγορεύει προσωρινά την καταγγελία των ήδη μέχρι σήμερα υπαρχουσών διαρκών συμβάσεων καθώς και την εκτέλεση κάθε μέτρου διοικητικού-φορολογικού ή απόφασης του διαιτητικού οργάνου.

Η επαγγελματική και συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική θετική έκβαση του όλου εγχειρήματος. Ακόμη μία μάχη κερδήθηκε, αλλά ακολουθούν πολλές και δύσκολες. Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάσθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για το σκοπό αυτό.

Ραντεβού την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει την πρώτη της (αγωνιστική) νίκη. Καμία μάχη και σε κανέναν επίπεδο δεν έχει κερδηθεί ποτέ χωρίς την καταλυτική παρουσία του λαού του ΑΡΗ”.

 

To Top