Κοινωνία Μελών, ΠΑΕ και σύνδεσμοι ξανά στο ίδιο τραπέζι

Συνάντηση μεταξύ των διοικητικών συμβουλίων της Κοινωνίας Μελών Άρη, της ΠΑΕ και εκπροσώπων συνδέσμων θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη διάρκεια της σημερινής μέρας, προκειμένου να γίνει μια καταγραφή των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί από όλες τις δράσεις των περασμένων ημερών και να παρθούν αποφάσεις για το άμεσο μέλλον.

Ο Άρης θα πρέπει να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα έχουν συγκεντρωθεί, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα. Πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και αυτό πρέπει να γίνει από τους “επιφανείς” Αρειανούς, γιατί ο κόσμος ότι είχε να δώσει, το έδωσε και θα ψάξει να βρει κι άλλα ακόμα, για να βοηθήσει.

Οι κίτρινοι περιμένουν παράλληλα και ευχάριστα νέα από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες η διάθεση της κυβέρνησης να δώσει (δια υπογραφής υπουργού) προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ομάδες που έχουν πρόβλημα, μέχρις ότου αλλάξει ο νόμος για τις μηνιαίες δόσεις και την αύξησή τους σε 60.

 

To Top