ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… κόλπο όλοι οι δευτεραθλητές, σε… εγρήγορση μόνο ο Άρης

Ερωτηματικό αποτελούσε η στάση κάποιων εκ των δευτεραθλητών της Γ΄Εθνικής, αναφορικά με την επιθυμία τους να κερδίσουν την άνοδο τους στη Φούτμπολ Λιγκ, εφόσον προκύψουν κενά στη δεύτερη κατηγορία.

Εκτός του Άρη, στον ίδιο δρόμο βαδίζουν οριστικά πλέον, ο Παναργειακός, η ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά και η Κηφισιά.

Η ομάδα του Άργους, έδειχνε να έχει στα σκαριά συγχώνευση με ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, την Ερμιονίδα, ωστόσο ο υποβιβασμός της δεύτερης στη Γ΄Εθνική, της χάλασε τα σχέδια και την αναγκάζει πλέον να διεκδικεί την άνοδο της όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ξεκάθαρη ήταν η επιθυμία της ΑΕ Καραϊσκάκης, που ήταν η μοναδική από τις υπόλοιπες 3 ομάδες που είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Άρη και τον διατήρησε για αρκετό καιρό.

Μέσα στο κόλπο είναι και ο ΑΟ Κηφισίας, που μπορεί να τηρούσε στάση σιγής το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την άνοδο, την οποία κυνηγάει εδώ και πολλά χρόνια.

Από τις 4 ομάδες, μόνο ο Άρης είναι αγωνιστικά… ενεργός. Στον Παναργειακό έχουν σταματήσει τις προπονήσεις εδώ και εβδομάδες, ενώ στην ΑΕ Καραϊσκάκης, από την περασμένη Τετάρτη έχουν σταματήσει οριστικά τις προπονήσεις. Σχεδόν, μία εβδομάδα, απέχουν και οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς, με τους παίκτες του Άρη να είναι οι μόνοι που θα προπονηθούν την Δευτέρα…

 

To Top