ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοιτάζει και την ενίσχυση στη ρακέτα

Με την περιφέρεια του Άρη να γεμίζει σιγά σιγά, οι ιθύνοντες των «κίτρινων» κοιτάζουν και την ενίσχυση στη ρακέτα. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μετά τους Δημήτρη Βεργίνη, Μπορίς Νταλό και Διαμαντή Σλαφτσάκη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν, ο Άρης έχει θέσει σε προτεραιότητα τα θέματα των Λευτέρη Μποχωρίδη και Τι Τζέι Μπρέι.

Εκτός αυτών όμως, οι επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις και στη γραμμή των ψηλών. Εκεί, προς το παρόν ο Άρης διαθέτει μόνο τον Βασίλη Χρηστίδη, ενώ ο υπάρχει και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στη θέση “4” και επίσης θα προαχθεί στην ανδρική ομάδα ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Οι… ελληνικές ποιοτικές και παράλληλα οικονομικές λύσεις στους ψηλούς περιορίζονται – Τουντζιαράκης και Μανωλόπουλος ήδη έκλεισαν σε Κύμη και Φάρο αντίστοιχα – και έτσι ο Άρης θα στραφεί ως επί το πλείστον σε επιλογές ξένων παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα για όσο ισχύει το απαγορευτικό της FIBA.

Παραμένει πάντα στο μυαλό των κίτρινων η περίπτωση Καββαδά με τις όποιες δυσκολίες έχει, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να φέρουν πίσω στη Θεσσαλονίκη τον 27χρονο σέντερ.

To Top