«Κοιτάω αποκλειστικά για ομάδα στο εξωτερικό»

Ο Μιχάλης Σηφάκης σχολίασε στον «ΑΝΤ1» τον θρίαμβο της… περσινής «πελάτισσας» του Άρη, Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και αναφέρθηκε ξανά στην επιθυμία του να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο διεθνής τερματοφύλακας, που αποχωρεί από τον Άρη έπειτα από τέσσερα χρόνια, διέψευσε για πολλοστή φορά τις φήμες που τον έφερναν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Με τον μάνατζέρ μου κοιτάμε αποκλειστικά για ομάδα στο εξωτερικό. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, πάντως, για να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Μέχρι τον Αύγουστο έχουμε πολύ δρόμο».

Μίλησε, μάλιστα, και για τις εντονότερες στιγμές της καριέρας του, που ήρθαν αμφότερες με τη φανέλα των «κίτρινων»: «Η πιο έντονη στιγμή της καριέρας μου ήταν η νίκη μέσα στη Μαδρίτη με 2-3 και η πρόκριση στους ’32’ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πιο οδυνηρή ήττα, δυστυχώς, ήταν αυτή από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου πρόπερσι. Και στις νίκες και στις ήττες, το βέβαιο είναι ότι το ποδόσφαιρο σου δημιουργεί συναισθήματα που δεν μπορείς να εκφράσεις με λόγια».

Σε ό,τι αφορά στο θρίαμβο της Ατλέτικο με 3-0, ο Σηφάκης σχολίασε: «Η Μπιλμπάο άργησε να ξυπνήσει, δέχθηκε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ και το πλήρωσε. Ήταν μονόλογος της Ατλέτικο ο τελικός. Παρόλα αυτά η Μπιλμπάο δικαιούταν στα τελευταία λεπτά ένα γκολ, τουλάχιστον για να μειώσει σε 2-1. Αντί να συμβεί αυτό, δέχθηκε το τρίτο γκολ και όλα τέλειωσαν».

Παράλληλα, εκθείασε τον γκολκίπερ των νικητών, τον 19χρονο Κουρτουά: «Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του φέτος, μαζί με τον Φαλκάο».

To Top