Κολακευτικά λόγια για Μορόν στην Ισπανία: “Λάμπει στον Άρη”

Η μέχρι στιγμής παρουσίας του Λόρεν Μορόν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Άρη και φυσικά είναι μέσα στα θέματα ισπανικής ιστοσελίδας.

«Ο Λόρεν Μορόν λάμπει στον Άρη: Ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, με τον συντάκτη του κειμένου της ιστοσελίδας eldesmarque.com, να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Άρης Θεσσαλονίκης βλέπει να επιβραβεύεται η υπογραφή με τον Λόρεν Μορόν. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει τον παίκτη από την Ρεάλ Μπέτις, να συμφωνήσει μαζί του και να τον ενσωματώσει στα προκριματικά της Conference League. Το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο αλλά όσο περνούν οι εβδομάδες ο επιθετικός εκπληρώνει την αποστολή του».

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Τα πρώτα του παιχνίδια στην Ελλάδα δεν ήταν καθόλου εύκολα, όχι μόνο λόγω της έλλειψης προσαρμογής στην ομάδα, αλλά και λόγω της έλλειψης αγώνων τα τελευταία χρόνια. Οι λίγες προπονήσεις με τον σύλλογο και η έλλειψη αυτοπεποίθησης έδειξαν έναν Λόρεν που δεν ήταν στο ύψος των αναμενόμενων.

Μετά από μερικούς μήνες στη νέα του ομάδα και με την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, ο παίκτης τους έχει δικαιώσει όλους. Σε μόλις έξι αγωνιστικές, ο Λόρεν έχει πέτυχε τέσσερα γκολ και ασίστ. Στοιχεία που μέχρι αυτή την Τετάρτη τον τοποθετούσαν πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά σε κάποιους από τους υπόλοιπους Ισπανούς, που ήρθαν στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι: «Κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής περιόδου, ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει υπογράψει αρκετούς πρώην παίκτες της Ρεάλ Μπέτις. Όλοι τους αποτελούν μέρος των βασικών για τον Απόστολο Μάντζιο, προπονητή της ελληνικής ομάδας. Ο Μάρτιν Μοντόγια και ο Ρουμπέν Πάρντο έχουν επίσης εγκατασταθεί και προσαρμόζονται γρήγορα».

To Top