ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολλήγα: «Νιώσαμε χαρά που βοηθήσαμε ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από την πατρίδα τους»

Η αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, για τη βοήθεια του τμήματος στους πρόσφυγες, αλλά και το αγωνιστικό μέρος της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο YellowRadio 92,8:

Για τη βοήθεια του τμήματος προς στους πρόσφυγες: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα τον κ. Βουτσά, καθώς ήταν δική του πρωτοβουλία. Την Παρασκευή την ώρα της προπόνησης ήρθε και μας είπε πως θα ήθελε πολύ να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από την πατρίδα τους. Όλα τα παιδιά είπαν πως με χαρά θα βοηθήσουν σε όλο αυτό.

Το Σάββατο καθίσαμε 20 ώρες για να ετοιμάσουμε αυτά τα τρόφιμα, τα βάλαμε στα φορτηγά και την Κυριακή το πρωί τα ανεβάσαμε στην Ειδομένη. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία που ζήσαμε εκεί, αλλά νιώσαμε μεγάλη χαρά που έστω με αυτόν τον τρόπο βοηθήσαμε αυτούς τους ανθρώπους».

Για το ότι και το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα και το γυναικείο έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις: «Πολλά τμήματα του Άρη έχουν βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι που θα έπρεπε να το κάνουν όλες οι ομάδες».

Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας. Κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι, αλλά μην ξεχνάμε και το ματς με τον ΠΑΟΚ που παίξαμε πολύ καλά, αλλά αδικηθήκαμε και χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα στους επόμενους τρεις αγώνες. Στη ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο βοήθησε και η αλλαγή προπονητή, αλλά και η ομιλία του κ.Βουτσά».

Για το κύπελλο: «Έχει διακοπή το πρωτάθλημα, καθώς μεσολαβεί το κύπελλο. Παίζουμε με τη Δόξα Δράμας στις 27/3 για τους «8» και θα ήθελα να μας στηρίξει ο κόσμος. Αν κερδίσουμε πάμε στους «4». Το κύπελλο είναι ένας στόχος που θα θέλαμε να κατακτήσουμε».

To Top