ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολλήγα: “Πιστεύω στην υλοποίηση των στόχων μας”

Η έμπειρη παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, μίλησε για την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο, τον διπλό της ρόλο στις «κίτρινες» ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο «Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο»:

  • Τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα και ποιες οι ομάδες που αγωνιστικές πριν καταλήξεις στο έμψυχο δυναμικό του ΑΡΗ;

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία αλλά σε ομάδα πήγα όταν ήμουν 18 ετών. Αυτό συνέβη διότι στη γενέτειρα μου, την Καστοριά, δεν υπήρχε κάποιο γυναικείο σωματείο οπότε η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο περιοριζόταν σε παιχνίδια με γνωστούς και φίλους. Όσο ζούσα στην Καστοριά το άθλημα με το οποίο ασχολήθηκα επαγγελματικά ήταν η κωπηλασία, κατεξοχήν άθλημα στα μέρη μου. Εκεί είχα αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις αλλά και με την Εθνική ομάδα. Όταν λοιπόν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω, έγινα μέλος στην πρώτη μου ποδοσφαιρική ομάδα, από τις πλέον ιστορικές ομάδες στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, τον Α.Ο. Ηλιούπολης από το 2003 έως το 2007-2008.Η συνέχεια στον ΑΡΗ».

  • Σε ποια θέση αγωνίζεσαι;

«Πέρασα από όλες τις θέσεις μέσα στο γήπεδο ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της ομάδας. Η φυσική μου θέση είναι αμυντικό χαφ και τα τελευταία χρόνια στόπερ».

  • Οι στόχοι του ΑΡΗ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διεξάγεται;

«Η φετινή μας χρονιά ξεκίνησε χθες,16/8/2016, στα γήπεδα PLANET FC, το δεύτερο στάδιο θα συνεχιστεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και θα ολοκληρωθεί και πάλι στα γήπεδα PLANET FC. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκα με τις συμπαίκτριες μου και θέσαμε τους νέους μας στόχους μαζί με τους προπονητές μας κ.Σπυριδωνίδη Γιώργο,κ. Παπαδίνα Σάκη και την προπονήτρια Τερματοφυλάκων κα. Σελματιανού Ελένη. Πιστεύω πως και φέτος με την βοήθεια του υπεύθυνου του τμήματός μας κ. Βαγγέλη Βουτσά, θα μπορέσουμε να φτάσουμε πολύ κοντά στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εδώ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει το χόμπι μας πιο εύκολο και περισσότερο ελκυστικό με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Εύχομαι καλή αρχή, υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλους, όσους έχουν αγαπήσει αυτό το τμήμα και βρίσκονται δίπλα μας κάθε στιγμή!!!!».

  • Παράλληλα κατέχεις και διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς είσαι προπονήτρια και στα τμήματα υποδομής;

«Ακριβώς. Είναι η τρίτη μου σεζόν ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ. Υπάρχουν μικρά κοριτσάκια που πραγματικά το αγαπούν το άθλημα και σιγά-σιγά με τον καιρό με σκληρή δουλειά έχουν τα φόντα να στελεχώσουν τη γυναίκεια ομάδα του ΑΡΗ. Οι προπονήσεις φέτος θα ξεκινήσουν περί τα μέσα Σεπτέμβρη».

To Top