Κολληγά: “Ικανοποίηση για νίκη και εμφάνιση…”

Την ικανοποίησή της για τη νίκη του Άρη επί της Προοδευτικής Περάματος  εξέφρασε η γενική αρχηγός Ελευθερία Κολληγά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη  και την εμφάνισή μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μαχητική ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη από το μεταξύ μας ματς του πρώτου γύρου και ειλικρινά θα είναι άδικο στο τέλος αν δεν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία» δήλωσε μετά τον αγώνα.

Ικανοποιημένος παρά την  ήττα από τον Άρη και βέβαιος ότι η ομάδα του θα καταφέρει τελικά να πετύχει το στόχο της παραμονής, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, Αντώνης Κοζανίτης.

«Σήμερα πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι με βάση τα όσα είδα σήμερα από τις παίκτριες  μου, η ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή της. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είδα τις παίκτριες μου να αφομοιώνουν πράγματα που κάναμε στην προπόνηση και αυτό με κάνει  πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια. Θα χρειαστεί να εντατικοποιήσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα και εφόσον δείξουμε την κατάλληλη προσήλωση στην τακτική αλλά και μεγαλύτερη πειθαρχεία στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top