Κολληγά: «Τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα»

Μία ημέρα πριν από το πρώτο τεστ της νέας σεζόν, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολληγά, φιλοξενήθηκε στον «ΑΡΗΣ FM 92.8» και μίλησε για το αυριανό φιλικό παιχνίδι εναντίον του Μέντεκα Καλαμαριάς, καθώς και για τους στόχους της ομάδας για τη χρονιά που τώρα ξεκινά.

«Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και αύριο δίνουμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Μέντεκα Καλαμαριάς προκειμένου ο προπονητής μας να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα. Στην αρχή ήμασταν λίγο διστακτικές με την αλλαγή του προπονητή, όπως γίνεται και σε κάθε ομάδα, αλλά διαπιστώνουμε ότι ο νέος τεχνικός έχει όρεξη για δουλειά και ήδη έχει δημιουργήσει ένα πολύ θετικό κλίμα».

Αναφορικά με το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει φέτος στην ομάδα, η αρχηγός είπε: «Ο κ. Βασβάνης, που είναι και υπεύθυνος του τμήματος, έχει αποφασίσει ότι η ομάδα πρέπει να έχει επί το πλείστον Ελληνίδες παίκτριες. Μάλιστα φέτος, ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22 χρονών, κάτι που είναι σπάνιο. Υπάρχει πολύ ταλέντο και όρεξη».

Σχετικά με τους στόχους τη νέα χρονιά, η Ρία Κολληγά παρουσιάστηκε προσγειωμένη αλλά και φιλόδοξη: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι η ομάδα θα χτυπήσει φέτος το πρωτάθλημα. Σίγουρα όμως μπορούμε να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά και στην πορεία θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η ομάδα να δώσει κάποιους αγώνες φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως συνέβη και πέρυσι, είπε: «Μακάρι αυτό να συμβεί όσο πιο πολλές φορές γίνεται. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο. Όταν υπάρχει ο κόσμος στο πλευρό μας, παίρνουμε δύναμη και μπορούμε να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Γενικά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας τη φετινή χρονιά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας να μας στηρίξει».

To Top