ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κολλημένος» στο αδιέξοδo ο Ολυμπιακός Βόλου

Καμία θετική η αρνητική εξέλιξη στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος παραμένει μετέωρος μεταξύ Β΄και Γ΄Εθνικής. Παράλληλα, η 7η προσφυγή ποδοσφαιριστή της φετινής χρονιάς έρχεται να σφίξει ακόμα πιο πολύ τον κλοιό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το magnesiasports.gr:

“Κολλημένος στο αδιέξοδο, διοικητικό και οικονομικό είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτές τις ημέρες η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη που να υποδηλώνει το οτιδήποτε, είτε βήματα πίσω, είτε βήματα μπροστά. Από την ερχόμενη εβδομάδα πάντως και μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη χώρα αναμένονται εξελίξεις με μορφή… χιονοστιβάδας στους ερυθρόλευκους, αφού οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης είναι αποφασισμένοι να αποσυρθούν ακόμη και από τις διαπραγματεύσεις, αν δεν υπάρξει κάποια άμεση κίνηση που θα τους κάνει να αισθανθούν αισιόδοξοι. Έτσι οι δηλώσεις προ ημερών του Γιώργου Τόρη, ότι η ομάδα θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου αναμένεται να γίνουν πράξη.

Και ο αμυντικός Κώστας Μπάρμπας επέλεξε τη νομική οδό για να διασφαλίσει τα χρήματα του. Ο έμπειρος στόπερ κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ και πλέον θα περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης του από την Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών. Να θυμίσουμε οτι ήδη προσφυγές έχουν καταθέσει και οι Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Διαμαντόπουλος, Ιντζίδης, Γιαλούσης και Μπαλντοβαλίεφ. Των δύο πρώτων μάλιστα οι υποθέσεις εκδικάστηκαν τη Δευτέρα, χωρίς να δώσει το παρών η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή πάντως οι όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές έχουν κολλήσει στο «μηδέν».

To Top