Κολοβός, ο Έλληνας της Βίλεμ μίλησε για την τραγωδία στο Μάτι

Πριν το φιλικό με τον Άρη, η Βίλεμ έδωσε τη δυνατότητα στους Ολλανδούς δημοσιογράφους να γνωρίσουν λίγο καλύτερα το φετινό τους απόκτημα Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε γιατί είχε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί

Ο 25χρονος μέσος είναι δανεικός στην Ολλανδική ομάδα από τη Μέχελεν και θα προσπαθήσει να επανέρθει σε υψηλό επίπεδο μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα στα διάφορα που είπε, ήταν και η τραγωδία στην Αττική με τους πυρόπληκτους. Κάθε μέρα έχει επαφή με Έλληνες φίλους του αλλά όχι απαραίτητα για το ποδόσφαιρο. Το θέμα των πιο πρόσφατων συζητήσεων ήταν οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, η οποίες συγκλόνισαν και τον Δημήτρη Κολοβό. Το Μάτι άλλωστε δεν είναι μακριά από τον Ωρωπό που μένει η οικογένεια του και τον Κάλαμο, όπου μένουν συγγενείς του. «Και εκεί που μένουν οι δικοί μου κάηκαν κάποια σπίτια. Η οικογένεια μου είναι καλά, αλλά είναι τρομερό το ότι τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι. Ακούς από ανθρώπους να γυρίζουν από διακοπές και να έχουν χάσει όλη τους την οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κολοβός.

To Top