Κολοκοτρώνη… “Δεύρο έξω”‏

Χαίρετε φίλες και φίλο! Σάββατο 27 Απριλίου και μια σημαντική εορτή για την Ορθοδοξία μας εορτάζεται απόψε. Η ανάσταση του Λαζάρου πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα πριν από περίπου 2 χιλιετίες, έπειτα από τρεις ημέρες που πήγε  “βόλτα” στον άλλο κόσμο, επανήλθε χάρις το θέλημα του Κυρίου.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Για να δούμε αν λίγο η ημέρα, λίγο η έμπνευση μας προσφέρει την δική μας οικονομική πρόωρη ανάσταση!

Ξεκινάμε την βόλτα μας από το Τζέι Μπι Σταντιουμ της Γουιγκαν. Η ομάδα του Μάντσεστερ φιλοξενεί την πολύ δυνατή και εφέτος Τότεναμ. “Τα Γάλατα” βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα κάνουν το 《come back》.Το αποψινό τους έργο κρίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουν μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που σκοράρει μάλιστα τελευταία με χαρακτηριστική ευκολία. Είναι απίθανο να μην σκοράρει στην προβληματική αμυνας της Γουιγκαν που δεν είναι και τίποτα στο σπουδαίο. Σημαντικές επιστροφές για τους “Πετεινούς” οι Λένον, Ντεφοε και Γκαλάς. Υποφερκτή η τιμή στο (2).

 Περνάμε στα χαμηλότερα κλιμάκια του βρετανικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στην league1 εκεί όπου παίζεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική αυτού του ενδιαφέρον πρωταθλήματος των 24άρων ομάδων. Μια ανάσα από τον τίτλο η Μπόρνμουθ, που με νίκη απέναντι στην Τρανμιρ τον κατοχυρώνει. Σε πελάγη ευτυχίας πνέουν οι φίλαθλοι της τοπικής πόλης που βλέπουν την ομάδα τους ότι θα αγωνιστεί για δεύτερη μόλις φορά στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα ο πρόεδρος τους εγγυήθηκε την κατασκευή νέας κερκίδας όπου θα αυξήσει την χωρητικότητα του γηπέδου από 10.000 σε 14.000. Παμε με την φορά και την ψυχολογία των φιλοξενούμενων απέναντι στην αδιάφορη Τρανμίρ.

                Λίγο παραπέρα,  στην Α’ κατηγορία Σκωτίας, η Κάουντεμπιθ αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Νταμπάρτον. Οι “Μπλε Βραζιλία” όπως είναι και το προσωνύμιο της, καίγεται για την νίκη σήμερα, καθώς βρίσκεται στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ.  Η αντίπαλός της έχει απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και π0και θα παρουσιαστεί πιο αδιάφορη. Δίκαιες οι τιμές στον άσσο.

Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και ελληνικό χρώμα απόψε στο κουπόνι μας. Πρώτος επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες απέδειξαν όλη την χρόνια ότι διαθέτουν εξαιρετική ομάδα, και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από καμία ομάδα. Μεγάλος στόχος το κύπελλο όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας  Σάκης Τσιώλης, και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη με τυχόν στραβοπάτημα, ο Γιώργος Δώνης είναι αμφίβολο εάν γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, με διακαή πόθο από την αρχή της σεζόν την κατοχύρωση ενός τίτλου. Εκτός ο Κατσικάς και ο Βουκιτς  για τον “δικέφαλο” ενώ η Τρίπολη δεν υπολογίζει τον Φορμικα, τον Πούλοπ ενώ 50-50 είναι ο Περόνε. Βάση της εικόνας των δύο ομάδων την φετινή χρόνια αξίζει το στήριγμα στο δημιούργημα του Σάκη…

                                                            Προτείνουμε:

                                                ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΤΌΤΕΝΑΜ (2)

                                                ΤΡΑΝΜΙΡ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (2)

                                                ΚΑΟΥΝΤΕΜΠΙΘ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ (1)

                                                ΑΣΤ.ΤΡΊΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ (1)

To Top