ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κολτσίδας: «Ο Άρης έστειλε το μήνυμα του, δεν… αλλάζει η διαιτησία»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Στον “Arena fm” μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήταν μια ωραία βραδιά. Ο κόσμος το χάρηκε γιατί είχε καιρό να δει τέτοιο ματς. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βλέπουμε τέτοια ματς του χρόνου. Για τον διαιτητή τι να πω, τα έχουμε πει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας. Τι να κάνουμε;

Επειδή ήταν τέτοιος ο αντίπαλος έδωσαν το 100% όλοι. Μας ενδιαφέρει όμως οπωσδήποτε η νίκη το Σάββατο. Ήταν καλό για τον κόσμο, αλλά τώρα το μυαλό είναι μόνο στον ΟΦΗ. Ο Διούδης ήταν πολύ καλός. Οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται για να παρούν κάποιους παίκτες. Αυτοί γνωρίζουν .

Η ομάδα έχασε κάποια παιχνίδια γιατί ήταν φλύαρη. Πρέπει να γίνει πιο κυνική και με συνοπτικές διαδικασίες να καθαρίζει τα ματς».

Διαβάστε τι είπε και στο “Μετρόπολις”:

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος είχε πολλά χρόνια να δει ένα παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή. Θυμηθήκαμε τα παλιά γιατί τα είχαμε ξεχάσει. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ευχή μου είναι να αλλάξουν τα πράγματα».

Για το εάν ο Άρης έστειλε μήνυμα χθες: «Βέβαια. Φάνηκε ότι όταν η ομάδα επανέλθει θα ανταγωνίζεται τις ομάδες της Super League ο κόσμος θα πλαισιώσει και θα είναι κοντά στην ομάδα. Δόθηκε μήνυμα ότι “είμαστε εδώ” στη διοίκηση και στους παίκτες».

Για την εμφάνιση του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι: «Έπαιξε πολύ καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά που έπαιξαν».

Για τον ποιον ξεχωρίζει: «Είναι λάθος να ξεχωρίσουμε κάποιον. Δώσανε την ψυχή τους τα παιδιά που παίξανε χθες. Ο Διούδης έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται και η θέση που έχει είναι για πολλά χρόνια. Να συνεχίσει όσες φορές χρειαστεί να ανταπεξέλθει και να συνεχίσει τις αποκρούσεις του».

Για τη διαιτησία του Τίκα: «Δεν αλλάζουν κάποια πράγματα δυστυχώς. Έχουμε γίνει γραφικοί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Εμείς μπορούμε μόνο να φωνάζουμε και να γινόμαστε γραφικοί, εκείνοι που έχουν τις θέσεις ας κάνουν κάτι. Δεν ξέρω γιατί έχουν κακές διαιτησίες κάποιοι διαιτητές. Δεν χρειάζονται οι διαιτητές, ας αφήσουν τους παίκτες να παίξουν. Χθες  έγινε ένας αγώνας μετά από πολλά χρόνια με μια ομάδα που είναι τόσα χρόνια πρωταθλήτρια και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Να συνεχιστεί αυτό με νίκη το Σάββατο επί του ΟΦΗ και να ανέβει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς».

Για τη συνέχεια: «Είναι δύσκολα παιχνίδια όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για τις άλλες ομάδες. Είναι το φαβορί ο Άρης στην κατηγορία, έχει ποιοτικό ρόστερ. Να δείξει το καλό του πρόσωπο. Είναι σε καλή φάση η ομάδα και έχει δείξει καλό πρόσωπο τόσο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά και με τον Ολυμπιακό».

To Top