ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολτσίδας: «Μόνο νίκες η ομάδα»!

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιώργος Κόλτσίδας μίλησε για την προσπάθεια του Άρη και την επερχόμενη αναμέτρηση των  με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena Fm:

«Αγωνίζεται η ομάδα μου με την πατρίδα μου. Την ομάδα μου την ενδιαφέρει πιο πολύ το παιχνίδι και ελπίζω πως θα τα καταφέρει. Tα Τρίκαλα τα παίζουν όλα τα παιχνίδια στα ίσια και πρέπει ο Άρης να καταφέρει και να ανταποκριθεί σε αυτό το δυναμικό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για ισοπαλία ούτε για ήττα. Πολλές φορές δεν βγαίνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. Όλοι ξέρουν που βρίσκονται και πως είναι η κατάσταση και πρέπει να δείχνει η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεγάλο πάθος για να κερδίζει τα παιχνίδια. Ο Άρης πρέπει να τρέξει γιατί έχει κάνει πολλές γκέλες.

Τώρα πρέπει να κάνει νίκες είτε είναι Τρίκαλα, είτε Απόλλωνας είτε ΟΦΗ ο αντίπαλος. Το υλικό του Άρη δεν υστερεί από κανέναν και χρειάζεται μεγαλύτερο πάθος. Ποιότητα σημαίνει το να τρέχεις και μέσα στο γήπεδο, δεν μπορείς απλά να περιμένεις. Αυτή τη στιγμή μπορεί να κερδίσει η ομάδα μπορεί να κερδίσει όλους τους αγώνες και να είναι σίγουρη. Αν κάνει μια γκέλα μετά τα πράγματα δεν θα είναι στο χέρι της. Φαντάζει δύσκολο αλλά αν βλέπουμε ένα -ένα τα παιχνίδια είναι κάτι που γίνεται».

Για το που υστερεί ο Άρης:

«Έχει γίνει συζήτηση για τη φυσική κατάσταση. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής και προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Δεν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό ελπίζω όμως πως σιγά – σιγά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Έρχονται κάποια θετικά αποτελέσματα και ανεβαίνει η ψυχολογία ενώ κάνουν γκέλες και οι αντίπαλοι μας. Πρέπει να τελειώσει η χρονιά και στο τέλος θα μπορούμε να μιλάμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας στόχος και πρέπει να βοηθήσει ο καθένας όσο το περισσότερο μπορεί».

Για το γεγονός πως θα λείπει ο Στεφάνοβιτς από τα Τρίκαλα:

«Η ομάδα των Τρικάλων είναι έτσι φτιαγμένη που όταν λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές έχει κάποια προβλήματα. Βέβαια πρέπει να έχει την αντίστοιχη εικόνα η ομάδα μας και να παίξει όπως πρέπει να παίξει. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και δεν υπάρχει κάτι άλλο»

To Top