ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κολτσίδας: “Το συμφέρον του Άρη είναι πάνω από όλους. Πρέπει να προχωρήσει μετά την κρίση με Μαντσίνι”

Στο Flash 99.4 και στην εκπομπή «Αθλητικό Express» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κολτσίδας.
Ο πρώην παίκτης του Άρη και μετ’ έπειτα γενικός αρχηγός και διευθυντής Ακαδημιών, αναφέρθηκε στην υπόθεση Μαντσίνι, στην αγωνιστική άνοδο των κιτρινόμαυρων, αλλά και στο τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου.

 

Για το τμήμα παραδοσιακών χορών είπε:” Η γυναίκα μου ήταν εμπνευστής. Βρήκε έδαφος η ιδέα. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά και προσπαθούμε. Κάναμε παρέλαση την 28η Οκτωβρίου και ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο και διαφημίστηκε και ο Σύλλογος”.

Για το θέμα Μαντσίνι τόνισε: “Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ή θέλουν να κάνουν κάτι άλλο. Εκεί είναι η διοίκηση, εκεί είναι οι προπονητές για να λύσουν τα θέματα που προκύπτουν. Πιστεύω ότι με καλή θέληση όλα λύνονται, είτε είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών είτε όχι. Το θέμα είναι να καταλάβουν και οι δύο πλευρές ποιο είναι το συμφέρον τους.
Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του και ο παίκτης θα κάνει και αυτός το ίδιο. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και μπαίνεις σε τέτοια κόντρα μοιραία χωρίζουν και οι δρόμοι σου”.

Για το πως πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης το θέμα Μαντσινι από δω και πέρα ανέφερε: “Ο Άρης ότι και να γίνει έχει την ευκαίρια του χρόνου να βρει λύση στο θέμα. Προφανώς όπως πάνε τα πράγματα οι δύο πλευρές οδηγούνται σε λύση της συνεργασίας τους τώρα αν αυτό δεν επιτευχθεί θα είναι άσχημο να είναι ένας ποδοσφαιριστής μέσα στην ομάδα με αυτά που έχουν γίνει.
Η ομάδα να βρει έναν άλλον ποδοσφαιριστή και ο Άρης να πάει όπου θέλει να πάει.
Το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλους”.

Για το αγωνιστικό κομμάτι και την άνοδο του Άρη σχολίασε: “Είναι ευχάριστο αυτό που είδαμε στους τελευταίους αγώνες. Δεν ξέρουμε βέβαια πως θα είναι οι ομάδες όταν επιστρέψουν από τη διακοπή, είναι πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις. Υπάρχει και μεταγραφική περίοδος μετά. Η ομάδα έκλεισε τον α γύρο με πολύ δυνατά αποτελέσματα. Φάνηκε ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Θα δουλευτούν οι αδυναμίες στη διακοπή και ο προπονητής θα περάσει αυτά που θέλει γιατί στην αρχή και αυτός ψαχνόταν. Θα γνωρίσει και καλύτερα την ομάδα.
Πάντα οι προπονητές χρειάζονται χρόνο για να γνωρίσουν την ομάδα, το υλικό. Τώρα έχει την πολυτέλεια να δει στη διακοπή τι θέλει να αλλάξει και να κάνει διορθωτικές κινήσεις”.

Για το ποιος παίκτης ξεχώρισε στον Άρη του α γύρου δήλωσε: “Ο Κουέστα είναι σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει σε αυτό τον ρυθμό. Από εκεί και πέρα, ο Ετέμπο μας έδωσε μια νότα αισιοδοξίας, μπήκε στην ομάδα απευθείας και έδωσε λύσεις. Επίσης ο Πάλμα που έβαλε μαζεμένα γκολ, αλλά και ο Γκρέι που έχει αρκετά γκολ ήδη και βοηθάει την ομάδα.

Τέλος για το θεσμό του Κυπέλλου είπε: “Αν θες να πάρεις κύπελλο για να έχεις επιτυχία πρέπει να αποκλείσεις και μεγάλες ομάδες. Ο Άρης μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Όλα στην ώρα τους”.

To Top