ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κολυμπήθρα του… Σιλωάμ” το Ζλάτιμπορ με ορατό το ενδεχόμενο: προετοιμασία χωρίς φιλικό για 2η χρονιά

Στις Δειρανικές Άλπεις θα διεξαχθεί φέτος η το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς το Ζλάτιμπορ της Σερβίας θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Επί της ουσίας η επιλογή αυτή αποτελεί την “κολυμπήθρα του Σιλωάμ” προκειμένου οι υπεύθυνοι του Άρη να… εξαγνίσουν όσα κακώς κείμενα έγιναν εδώ και 13-14 μήνες στον σύλλογο. Θα μπουν στο αεροπλάνο παίκτες, προπονητές, φίλα προσκείμενοι της κατάστασης και θα συνεχίσουν την προσπάθεια να ξεχαστούν όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν εδώ και μήνες…

Τη στιγμή που η ομάδα αναζητεί ακόμη απαντήσεις σε πολλά ουσιώδη θέματα (διοικητικά, αγωνιστικά, οικονομικά), με κυρίαρχο αυτό της κατηγορίας που θα αγωνίζεται, επιλέγεται η προετοιμασία σε ένα μακρινό μέρος της Σερβίας, όπου οι κίτρινοι θα προπονηθούν στο διάστημα 17 με 29 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, το μέρος που θα μεταβεί ο Άρης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 600 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που συνεπάγεται  πως σχεδόν αποκλείει τη δυνατότητα διεξαγωγής κάποιας φιλικής αναμέτρησης αξιόπιστης για την σωστή προετοιμασία της ομάδας.

Εφόσον τελικά δεν γίνει και φέτος φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Άρης διεκδικεί ένα νέο ρεκόρ, μετά την περσινή χρονιά στο Πράβετς: το ρεκόρ της ομάδας που για 2η συνεχόμενη χρονιά δεν θα έχει δώσει (αν και σε αθλητικό κέντρο του εξωτερικού) φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας…

To Top