«Κολόνες» από Αγγλία, “μπόμπες” στο Champions League‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Στο σημερινό μας κουπόνι βλέπουμε σήμερα μεταξύ άλλων έντονη δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και πέντε αγώνες για τα πλέι οφ του Champions League.

Στην κατηγορία «Μονά» αρχικά, χθες η Κόρδοβα δε μας έκανε τη χάρη και δεν σκόραρε με αποτέλεσμα να μη βγει το «Διπλό» Draw No Bet. Στο 0-0 όμως επιστράφηκε το ποντάρισμά μας, οπότε δε χάσαμε.

Σήμερα λοιπόν θα πάμε στα «Μονά» μας με δύο σημεία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Στο σημείο της ημέρας με 40 ευρώ ποντάρισμα βρίσκουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Μπράντοφορντ με αντίπαλο τη Φλίτγουντ Τάουν για τη Β’ Αγγλίας σε απόδοση 2.00 στην StanJames. Για την Α’ Αγγλίας η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Μίλτονς Κέινς Ντονς και εμείς βρίσκουμε καλή ευκαιρία στο «Διπλό» Draw No Bet που πληρώνει 2.00 στην 12Bet.

 

Στις Μπόμπες τώρα πάμε με 5 σημεία, ωστόσο με χαλαρό ποντάρισμα ίδιο για όλα τα παιχνίδια (30 ευρώ). Για τα προκριματικά του Champions Leagueστηρίζουμε Φενερμπαχτσέ και Κλουζ που φιλοξενούνται απο τη Σπάρτακ Μόσχας και τη Βασιλεία αντίστοιχα. Το Χ2 των Τούρκων πληρώνει 2.02 στην Bet365 και των Ρουμάνων 2.35 στην BetVictor. Μία και σημαντική η απουσία της Βασιλεία για απόψε, δεν υπολογίζεται ο Γιάπι, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λωζάννη το Σάββατο και αναμένεται να απουσιάσει για τον επόμενο μήνα. Ο Ίοανα Αντόνε είναι ο προπονητής της Κλουζ και προσπαθεί να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του, τονίζοντας ότι η Βασιλεία είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Από τη Σπαρτάκ Μόσχας για διαφόρους λόγους θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση οι Κ. Κομπάροφ, Ομπούχοφ, Γκατάσοφ, Παρσίβλιουκ και Κάλστρομ. Κλείνοντας τις «Μπόμπες» έχουμε ένα σημείο για την Α’ Αγγλίας και ένα για τη Β’. Για την League One βρίσκουμε ευκαιρία στο Χ2 της Χάρτπουλ με αντίπαλο της Νοτς Κάουντι που πληρώνει 2.14 στην BetVictor. Για τη LeagueTwo πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Έξετερ στο 2.55 στη NordicBet.

Στο Τένις τώρα τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Το σερί καλά κρατεί και το κέρδος καθημερινά μεγαλώνει. Σήμερα επανερχόμαστε μετά το χθεσινό «ρεπό» και πάμε δυνατά για με ένα σημείο που έρχεται από το τουρνουά «ATP Wiston – Salem». Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ναλμπαντιάν με τον Χάασε πάμε με τον Αργεντίνο που πληρώνει 1.84 στην Pinnacle (Δείτε εδώ την ανάλυση της πρότασης).

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top