Κολύμβηση: Μάθε τα μυστικά της πισίνας στο κολυμβητήριο του Άρη (photos)

Το κολυμβητήριο του ΑΣ Άρης έχει ανοίξει τις πύλες του και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα έντονη.

Όσοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά της πισίνας από ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο τιμ, μπορούν να το κάνουν στο κολυμβητήριο του ΑΣ Άρης (Αλκμήνης 69, κάτω από τη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης»). Η σωστή εκμάθηση των βασικών της κολύμβησης από το ξεκίνημα είναι το πρώτο «πρέπει» για τον Άρη.

Εξυπακούεται ότι ακολουθούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ορίστηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για όσους επιλέξουν το κολυμβητήριο του Άρη για την άθλησή τους.

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, το κολυμβητήριο λειτουργεί με κράτηση θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 305402 (εσωτερικό 3), από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:00.

Κολύμβηση: Μάθε τα μυστικά της πισίνας στη μεγάλη οικογένεια του Άρη (video)

Στις 31/08 ξεκινά η νέα κολυμβητική περίοδος για μικρά δελφίνια του Άρη.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: “Οι νεαροί κολυμβητές μπορούν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από ένα άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ. Στόχος και για τη νέα σεζόν αφενός η σωστή εκμάθηση των βασικών της κολύμβησης και αφετέρου οι επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στο Εθνικό Κολυμβητήριο, το Ποσειδώνιο και το Κολυμβητήριο Νεαπόλεως. Ξεκαθαρίζεται ότι θα ακολουθηθούν και θα τηρηθούν πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα, προκειμένου οι κολυμβητές να προπονούνται με ασφάλεια.

Οι προπονήσεις ξεκινούν για τα τμήματα Εκμάθησης, Ακαδημιών, Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης του ΑΡΗ. Πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και το πρόγραμμα προπονήσεων, στη γραμματεία του τμήματος (Βούλα Κοτσέρογλου, τηλ. 6936 607916).

Σας περιμένουμε όλους στις πισίνες μας”!

To Top