Κολώνες και… σπαθιά

Φίλοι του στοιχήματος χαίρεται! Η πλούσια αγωνιστική δράση συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, με αγώνες φωτιά και την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ λιγκ να κορυφώνει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού.

Ξεκινάμε όμως τη βόλτα μας από τις Ελβετικές Άλπεις, εκεί που οι “κιτρινόμαυροι” της Γιούνγκ Μπόις, με νέο προπονητή θα αντιμετώπισουν στο μισητό ντέρμπι την Τουν. Με πρώτο βιολί τον γνωστό μας από το πέρασμά του στον Άρη Μπομπαντίγια ευελπιστεί για ένα νέο πιο δυνατό ξεκίνημα. Την στηρίζουμε και εμείς, αλλά…. και η παράδοση!

Στην Ολλανδία τώρα, και στην πόλη Αλκμάαρ, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την αδιάφορη Ουτρεχτη. Οι γηπεδούχοι φέτος πραγματοποίησαν εφιαλτικό πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να μάχονται πλέον για τη σωτηρία. Η παράδοση σε αυτην την αναμέτρηση είναι συντριπτική υπέρ την Αζετ Αλκμααρ, και φυσικά το κίνητρο τεράστιο. Χωρίς πολλά λόγια άσσος

Εξιλέωση ζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Στόουκ ύστερα από την κακή εμφάνιση και ήττα στο Ολντ Τράφορντ από την εταιρη ομάδα της πόλης, Σίτυ. Οι Ποτερς δεν στοχεύουν πολλούς βαθμούς όταν τίθενται αντιμέτωποι με τους “Κόκκινους Διαβόλους”, ενώ ο Σερ Αλεξ τέτοια παιχνίδια ξέρει να τα κερδίζει εύκολα ή δύσκολα.

Τελειώνοντας, θα περάσουμε από την νότια Γαλλία, εκεί όπου η Λυών υποδέχεται τους “ροζέ” της Τουλούζ. Η Ολυμπίκ Λυών μετραει πέντε διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, και λογικό επακόλουθο να χάσει την τρίτη θέση από την Σεντ Ετιέν. Η τύχη όμως έφερε η Σεντ Ετιέν να υποπέσει σε γκέλα και σήμερα η Λυών με ενδεχόμενη νίκη θα την προσπεράσει εκ νέου. Απέναντι μια αδύναμη Τουλούζ που έχει ξεμείνει από στόχους, και με μια παράδοση συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων!

                                                                 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 Προτελευταία αγωνιστική για το Ελληνικό πρωτάθλημα με σπουδαίες αναμετρήσεις και ύψιστο ενδιαφέρον για την φοβερή μάχη της ουράς. Το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην ζώνη του υποβιβασμού είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό.

Η ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα στην τεχνική ηγεσία, δίνει τον υπερπάντων αγώνα για τον μη υποβιβασμό της κόντρα στον σκληροτραχηλη ομάδα της Κομοτηνής. Με πιθανή γκέλα γίνεται νούμερο ένα φαβορί για να ακολουθήσει την Κέρκυρα στην Football league και κατεβαίνει με στόχο αποκλειστικά την νίκη. Από την άλλη ο “Πανθραξ” δεν θα τα παρατήσει εύκολα και ξέρει να χτυπάει αριστοτεχνικά στις αντεπιθέσεις. Άκρως μοιρασμένο ματς.

Στη γειτονική Ν.Σμύρνη ο σωμένος Πανιώνιος υποδέχεται την φορμαρισμένη Σκόντα Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να κυνηγήσουν τα Play Offs αλλά το ερωτηματικό είναι κατά πόσο θέλει να εξαντλήσει αυτές τις πιθανότητες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανόπουλος. Παμε και εδώ με ισοπαλία που δεν θα χαλάσει κανέναν!

 Τέλος, στο Ηράκλειο Κρήτης ο τοπικός ΟΦΗ φιλοξενεί τον λαβωμένο Ατρόμητο. Με νέο προπονητή οι Περιστεριώτες καθώς ο Παράσχος αντικατέστησε τον Αναστόπουλο ύστερα από τα συνεχές άτυχα αποτελέσματα. Θεωρώ απίθανο να δεχτούν την πέμπτη  συνεχόμενοι ήττα οι” κυανέρυθροι” καθώς και καλή ομάδα έχουν και ο ΟΦΗ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο Χ2 παρακαλώ…

                                                            ΚΑΡΦΩΤΑ

 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΤΟΥΝ (1)

ΑΛΚΜΑΑΡ -ΟΥΤΡΕΧΤΗ (1)

ΣΤΌΟΥΚ – ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. (2)

ΛΥΏΝ – ΤΟΥΛΟΎΖ (1)

                                                                ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 ΑΕΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ  (Χ)

ΟΦΗ – ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ (Χ2)

To Top