ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κομβικός Νταρίντα: Το είπε, το ένιωθε και θέλει να το κάνει πράξη για το κύπελλο

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα πέτυχε χθες τρία γκολ, μέτρησαν τα δυο και ήταν ο πιο κομβικός παίκτης του Άρη στη νίκη με 3-0 επί της Νίκης Βόλου για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Μια νίκη που βάζει τον Άρη ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους “4” του θεσμού. απλοποιώντας τα πράγματα στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης 30/1 στον Βόλο.

Ήταν μια ουσιαστική και γεμάτη εμφάνιση από τον Τσέχο μέσο. Μοιράστηκε την επιθετική δημιουργία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάνου, πάτησε αρκετές φορές περιοχή και ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. στις φάσεις. Μια εμφάνιση που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα με τα γκολ που σκόραρε, όπως και εκείνο που του ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τσέχος πριν τον αγώνα μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του κατέγραψε τη μεγάλη δίψα που υπάρχει στην ομάδα για να κατακτήσει το κύπελλο, ξεπερνώντας τα εμπόδια μέχρι τον τελικό. Δεν το είπε, όπως φάνηκε, μόνο για να το πει, αλλά γιατί το ένιωθε και ο Άρης χρειάζεται τέτοιου είδους παίκτες στην ομάδα. Να νιώθουν και να προσφέρουν.

Όπως καταγράφηκε και χθες, ο Νταρίντα θέλει να κάνει πράξη την είσοδο στον τελικό, δίνοντας αυτός και οι συμπαίκτες του χαρά στους φίλους της ομάδας. Σε μια τέτοια συγκυρία, ο Άρης χρειάζεται παίκτες που και θα νιώθουν και θα δίνουν το 100% για να πετύχουν τους στόχους του.

To Top