ΜΠΑΣΚΕΤ

Κομβικό παιχνίδι για τον Άρη στο Βενετόκλειο (PRESSARIS, 15:45)

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό σήμερα το απόγευμα (15:45) στο Βενετόκλειο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι το πλέον κομβικό για το μέλλον του συγκεκριμένου ρόστερ, διότι πολύ απλά δεν αντέχεται άλλο ούτε η ήττα ούτε η κακή αγωνιστική εικόνα. Στο χέρι παικτών και προπονητών είναι να αλλάξουν πρόσωπο άμεσα.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία για την απόδοση της ομάδας σε όλους τους αγώνες με ελάχιστες εξαιρέσεις εκφράστηκε και χθες από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί καλύτερος, οφείλει να βγάλει στο παρκέ τα χαρακτηριστικά της ομάδας που ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε στο μυαλό του το καλοκαίρι, να βρει και πάλι το… DNA του Άρη, της μάχης σε κάθε κατοχή.

Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα που θέλει να υπερηφανεύεται για την άμυνά της να δέχεται από την Κατάγια 88 πόντους, 52 στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άρης οφείλει να αλλάξει, διότι εξαντλείται η υπομονή και όσοι νομίζουν ότι επειδή υπάρχει απαγορευτικό μεταγραφών, μπορούν να… κοιμούνται ήσυχοι, σφάλλουν οικτρά.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Η ο Άρης αλλάζει πρόσωπο από σήμερα κόντρα στον Κολοσσό ή (αργά ή γρήγορα) αλλάζουν πρόσωπα.

Πρωτίστως οι κίτρινοι οφείλουν να σταματήσουν τη δράση του Δημήτρη Μαυροειδή και έχουν τα όπλα για να το κάνουν, με τον Γκάρι ΜακΓκι και τον Μάικαλ Κάιζερ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και αυτά τα αποτελέσματα και να κάνουν όλοι ένα βήμα εμπρός προς την ευθύνη…

To Top