Κομβικό το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα για τον διάδοχο του Αγγέλου

Το θέμα του προπονητή στον Άρη δεν έχει λυθεί. Η ομάδα για δεύτερο παιχνίδι θα παραταχθεί με υπηρεσιακό δίδυμο, τον Σάββα Καμπερίδη και τον Παρασκευά Μουρατίδη και θα επιδιώξει την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το αυριανό παιχνίδι.

Η ταχύτητα με την οποία θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις στο θέμα προπονητή εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με τα Τρίκαλα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο πρώτος στόχος, αλλά θεωρείται δύσκολο να συμφωνήσει τώρα. Οι κίτρινοι πάντως θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια και αν η ομάδα κερδίσει, θα έχει το χρονικό “μαξιλάρι” προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς είναι δεύτερη επιλογή, αλλά τα δεδομένα μάλλον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εξασθενεί η πιθανότητα να είναι αυτός στον πάγκο του Άρη, γιατί δεν υπάρχει καμία επαφή από την παραμονή Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα.

Όπως και να έχει πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία της εξέλιξης του διαδόχου του Αγγέλου θα παίξει το αυριανό αποτέλεσμα.

 

To Top