ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κομμάτι του Άρη εδώ και τρεις εβδομάδες ο Εντιαγέ! Ανεβάζει ρυθμούς και περιμένει να παίξει

Κομμάτι του Άρη είναι εδώ και τρεις εβδομάδες ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος προπονείται με την ομάδα ήδη αρκετές ημέρες, ανεβάζοντας ολοένα ρυθμούς.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος, παρότι η απόκτησή του δεν είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης, προπονούταν για δέκα ημέρες με την ομάδα, ενώ είχε ακολουθήσει και μια εβδομάδα ατομικού προγράμματος.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Εντιαγέ έχει μάθει πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις στους «κιτρινόμαυρους» και παράλληλα ανεβάζει στροφές για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Άκη Μάντζιο.

Υπολογίζεται πως για να μπορέσει ο Εντιαγέ να ενσωματωθεί πλήρως στο ομαδικό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως ο προπονητής του Άρη να μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια του Conference League, εφόσον η ομάδα περάσει την Αστάνα.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δείχνει διάθεση και όρεξη για να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρει, όμως θα πρέπει ο βαθμός ετοιμότητάς του να κριθεί ικανοποιητικός.

To Top