Κοντά σε Ανσαριφάντ η ΑΕΚ – Παίρνει Γκαλβάο ο Ατρόμητος

Στην Ελλάδα έφτασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον 30χρονο διεθνή Ιρανό επιθετικό να περνάει την Τρίτη (25/8) από ιατρικά και να υπογράφει στη συνέχεια το συμβόλαιό του.

Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο 30χρονος Ιρανός επιθετικός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να δρομολογηθεί το deal.

O Aνσαριφάρντ θα περάσει την Τρίτη (25/8) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Λούκας Γκαλβάο, που αγωνιζόταν στην Ίνγολσταντ βρίσκεται ο Ατρόμητος, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό την αμυντική του γραμμή.

Μετά τα θετικά δείγματα που έχει αφήσει στα φιλικά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ παραμένει σε πρώτο πλάνο και στο πλαίσιο αυτό οι Περιστεριώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Γκαλβάο.

Πρόκειται για τον 29χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Αυστριακός τεχνικός, τον ήθελε και στη Νυρεμβέργη, αλλά τελικά ο «γάμος» θα γίνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, με τον παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες (που δεν επιβεβαιώνονται) να είναι ήδη στην Ελλάδα.

Ο αριστεροπόδαρος σέντερ-μπακ αγωνιζόταν στην Ίνγκολσταντ, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Αλ-Γουάσλ, καθώς στον παίκτη προσφέρθηκε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές.

To Top