ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κοντά σε οριστική συμφωνία με Μαρτίνη για τέσσερα χρόνια

Ο Άρης εξέταζε τις προηγούμενες μέρες την περίπτωση του Απόστολου Μαρτίνη για την θέση του αριστερού μπακ και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το θέμα έχει προχωρήσει και έχει ανοίξει ο δρόμος για οριστική συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους.

Το συμβόλαιο του 19χρονου αριστερού μπακ με τον Ολυμπιακό λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας του Πειραιά, έτσι μπορεί να μείνει ελεύθερος από τώρα.

Οι συζητήσεις με τον Άρη έχουν προχωρήσει και αναμένεται πλέον το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό. Εφόσον “κλειδώσει” η συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους, αναμένεται να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Μαρτίνης ύψος 1,81 και είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ16, Κ17 και Κ19 και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

O νεαρός μπακ την φετινή σεζόν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία παίρνοντας και χρόνο συμμετοχής στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν οι Πειραιώτες.

Την περίοδο 2018-19 έπαιξε 90 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου, ενώ αγωνίστηκε δυο λεπτά στα πλέι οφ ως αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ήταν στον πάγκο κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης πάλι για τα πλέι οφ.

To Top