Κοντά σε Πανιώνιο ο Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποχώρησε από τον πάγκο του Άρη τον Οκτώβρη του 2012, πήγε για ένα διάστημα στην Καβάλα και την Εθνική Ιορδανίας κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα σε συλλογικό επίπεδο. Πλέον ο 63χρονος κόουτς είναι έτοιμος να αναλάβει τον Πανιώνιο.

Ο Θανάσης Παπαχατζής αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, δίνοντας τη θέση του στον Βαγγέλη Δεγαΐτα ο οποίος έκατσε στον πάγκο των ”κυανέρυθρων” στην πρόσφατη συντριβή από τα Τρίκαλα.

Οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν χωρίς νίκη στην Basket League έπειτα από τρεις αγωνιστικές κι έτσι απευθύνθηκαν στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, στην προσπάθειά τους να σώσουν τη χρονιά.

Ο 63χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο κι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να ολοκληρωθεί το deal και να αναλάβει την ομάδα, παραμονές της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο (01/11, 17:00).

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποχώρησε από τον πάγκο του Άρη τον Οκτώβρη του 2012 κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, ενώ μεσολάβησε το πέρασμά του από την εθνική ομάδα της Ιορδανίας.

Πηγή: sport24.gr

To Top