Κοντά στην απόκτηση του Οριγκί η Μίλαν

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Μίλαν βρίσκεται κοντά στην υπογραφή του Ντιβόκ Οριγκί.

Καθημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχουν λόγοι για τους οποίους οι ροσονέρι επέλεξαν τον επιθετικό της Λίβερπουλ. Ο Βέλγος διεθνής φαίνεται στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Μίλαν με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής Πάολο Μαλντίνι και ο προπονητής Στέφανο Πιόλι είναι θαυμαστές του επιθετικού της Λίβερπουλ, ο οποίος δελεάζεται από την προσφορά του Σαν Σίρο παρά το ενδιαφέρον των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ευελιξία και η διεθνής εμπειρία του ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόφαση του Πάολο Μαλντίνι. Ο Οριγκί μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ, στη θέση του Ολιβιέ Ζιρού ή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ή ως επιθετικός υποστήριξης ή επιθετικός εξτρέμ.

Ο Βέλγος ήταν καθοριστικός στα δύο παιχνίδια του Champions League της Λίβερπουλ με τη Μίλαν αυτή τη σεζόν, δίνοντας ασίστ στον Μοχάμεντ Σαλάχ στο Άνφιλντ και σκοράροντας ένα γκολ στο Σαν Σίρο στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων.

Η οικονομική πτυχή έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Μίλαν καθώς ο επιθετικός θα μετακομίσει στο Σαν Σίρο με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος του συμβολαίου του με τους κόκκινους στις 30 Ιουνίου. Η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά η Μίλαν έχει προχωρήσει και ελπίζει να ολοκληρώσει μια συμφωνία τις ερχόμενες εβδομάδες.

To Top