Κοντά στην μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της η Μπόκα!

Η Μπόκα βρίσκεται σε νέες διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον Αγκουστίν Αλμέδρα και όλα δείχνουν πως αν υπάρξει deal τα ταμεία της ομάδας θα γεμίσουν με χρήμα. 

Νέο δυναμικό μπάσιμο της Νάπολι για τον Αγκουστίν Αλμέδρα. Οι παρτενοπέι τον περασμένο Ιανουάριο είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο μέσο ώστε να τον αποκτήσουν από το καλοκαίρι, ωστόσο η απάντηση της Μπόκα ήταν αρνητική.

Πλέον, στην ομάδα της Αργεντινής έχουν αλλάξει στάση καθώς και ο ποδοσφαιριστής πιέζει για μεταγραφή στην Ευρώπη. Μάλιστα, δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως οι Ιταλοί έχουν ανεβάσει αισθητά την προσφορά τους και πως το deal βρίσκεται κοντά.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται σίγουρο πως αν φύγει ο Αλμέδρα από την Μπόκα θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση της ομάδας.

Το ακριβότερο deal είχε γίνει το 2007 όταν πουλήθηκε ο Φερνάντο Γκάγκο στη Ρεάλ έναντι 21,5 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι τότε, ο Κάρλος Τέβες βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με την παραχώρησή του στην Κορίνθιανς το 2005 έναντι 15,5 εκατ. ευρώ.

To Top