Κοντά στην Μπόκα ο Οσβάλντο

Στην Μπόκα Τζούνιορς πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Πάμπλο Οσβάλντο, αφού δεν υπολογίζεται ούτε από την Ίντερ, στην οποία αγωνίζεται, ούτε από τη Σαουθάμπτον, στην οποία ανήκει.

Στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Πάμπλο Οσβάλντο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίζεται στην Ίντερ δανεικός από τη Σαουθάμπτον, περνάει δύσκολες μέρες στο Μιλάνο, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αντίστοιχα, ούτε οι «άγιοι» τον θέλουν πίσω, με τους δύο συλλόγους να ψάχνουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν, με την Μπόκα φαίνεται διατεθειμένη να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ όπως αποκάλυψε και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Θέσαρ Μαρτούτσι, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

«Είμαστε κοντά στο να πάρουμε τον Οσβάλντο. Διαπραγματευόμαστε την Ίντερ και τη Σαουθάμπτον και περιμένουμε μία θετική απάντηση. Υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές», ήταν τα λόγια του.

Ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το 2013 από τη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι του 2013, με τους «άγιους» να δίνουν στη Ρόμα το ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Όμως ο Αργεντινός δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί στην Αγγλία, έχοντας μόλις 13 συμμετοχές και τρία γκολ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γιουβέντους δανεικός πετυχαίνονται ένα τέρμα σε έντεκα εμφανίσεις, ενώ φέτος με τους «νερατζούρι» μετράει 5 γκολ σε 12 συμμετοχές.

πηγή: sportfm.gr

To Top