Κοντά στη Μονακό ο Φάμπρεγας

Η Μονακό βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας με τις δύο πλευρές να είναι πιθανό να συνεργαστούν από τον Ιανουάριο και όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και για αυτό το λόγο επιθυμεί να φύγει από την Τσέλσι. Το συμβόλαιο του 31χρονου μέσου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με τους μπλε και ο Σάρι προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί.

Ήδη, το όνομα του Ισπανού μέσου έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες, αλλά τελικά αυτή που δείχνει να τον κερδίζει έχει ένα ισχυρό ατού.Αυτό δεν είναι άλλο από τον Τιερί Ανρί. Όπως πιθανότατα θα καταλάβατε πρόκειται για την Μονακό στην οποία προπονητής είναι ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός.

Ο Ανρί και ο Φάμπρεγκας συνυπήρξαν στην Άρσεναλ από το 2003 μέχρι το 2007 και αυτή τη φορά αναμένεται να συνεργαστούν ξανά με το Ανρί να έχει την ιδιότητα του προπονητή.Σύμφωνα με την “Equipe” η Μονακό, η οποία δίνει μάχη για να παραμείνει στη Ligue 1, τα έχει βρει σε όλα με τον Φάμπρεγκας και δεν αποκλείεται η συμφωνία να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν από τώρα τη συνεργασία τους με τη γαλλική ομάδα να δίνει ένα μικρό ποσό στην Τσέλσι.

 

 

To Top