ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντά στη συμφωνία με Κλοπ η Λίβερπουλ

Συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας θα προτείνει η Λίβερπουλ στον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να ταξιδεύει στο Μερσεϊσάιντ, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αρκετά κοντά στο «γάμο» με τον Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» σύμφωνα με την βρετανική «Telegraph» να έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα οι συζητήσεις μεταξύ της Λίβερπουλ και του Κλοπ που έχουν ξεκινήσει ήδη εξελίσσονται θετικά, ενώ ο Γερμανός αναμένεται να πατήσει το πόδι του επί βρετανικού εδάφους μέσα στο επόμενο διήμερο.

Στις τάξεις της ομάδας του Μερσεϊσάιντ ευελπιστούν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί θετικά το θέμα της πρόσληψης του Κλοπ, αφού το τριετές συμβόλαιο καλύπτει τον Γερμανό προπονητή, που αν πειστεί τελικά να πει το πολυπόθητο «ναι» για τους «reds», θα μεταβεί άμεσα στο Λίβερπουλ για να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλοπ έχει θέσει «βέτο», απαιτώντας επί της ουσίας να έχει τον απόλυτο έλεγχο των μεταγραφών, ενώ μαζί του κατά πάσα πιθανότητα θα έχει το «τιμ» με το οποίο πορεύθηκε στη Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top