Κοντά στον 27χρονο Άγγλο εξτρέμ Γούλερι ο Ιωνικός

Την τέταρτη μεταγραφική τους κίνηση μετά από αυτές των Βαλεριάνου, Καμπράλ, Ρουμπουλάκου θέλουν να κάνουν στον Ιωνικό. Το όνομα του Κάιν Γούλερι είναι ψηλά στη λίστα και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται οι δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στο deal.

Πρόκειται για 27χρονο Άγγλο εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σακάριασπορ. Στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη σκωτσέζικη Μάδεργουελ (38 συμ., 3 γκολ/4 ασίστ), σημειώνοντας ένα τέρμα σε 16 εμφανίσεις.

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας (κυρίως σε Championship, League One και League Two) φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μπόλτον (24 συμ., 3 γκολ/2 ασίστ), Νοτς Κάουντι (5 συμ.), Γουίγκαν (1 συμ.), Σουίντον Τάουν (110 συμ., 14 γκολ/14 ασίστ), Τράνμιρ Ρόβερς (52 συμ., 11 γκολ/3 ασίστ), Φόρεστ Γκριν (19 συμ., 4 γκολ/5 ασίστ) και Τάμγουορθ (19 συμ., 2 ασίστ). Όπως δείχνουν και τα στατιστικά του, μπορεί να συμβάλει στο παραγωγικό κομμάτι. Επίσης, διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ εάν και δεξιοπόδαρος τελειώνει τις φάσεις και με το αριστερό.

To Top