ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντά στους πρόσφυγες οι γυναίκες του Άρη με πρωτοβουλία της Γκάνο!

Σε μία αξιέπαινη και συνάμα συγκινητική πράξη προέβησαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, θέλοντας με τον τρόπο τους να συμβάλουν και αυτές στην υποστήριξη των προσφύγων, που βρίσκονται στην Ειδομένη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην μέχρι πρότινος διαγώνια των «κίτρινων», Κέισι Γκάνο, η οποία λίγο πριν αποχαιρετήσει τη Θεσσαλονίκη και επιστρέψει στον Καναδά, σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για να συγκεντρώσει η ομάδα χρήματα και να τα προσφέρει στην ΑΡΣΙΣ.

Η Καναδή, λοιπόν, αθλήτρια του Άρη δεν μπορούσε να πάρει όλα τα πράγματά της πίσω στην πατρίδα της και έτσι έστησε ένα «μαγαζί» στο σπίτι της, όπου μπορούσε κάποιος να έρθει και ν΄ ανταλλάξει αντικείμενα που ήθελε, αφήνοντας τα δικά του ως «δωρεά». Μάλιστα, υπήρχε και άλλη επιλογή: αν δεν ήθελε κάποιος ν΄ ανταλλάξει τα δικά του είδη ένδυσης, μπορούσε να προσφέρει χρήματα ή ξηρά τροφή.

Με τη διαδικασία αυτή μαζεύτηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό, το οποίο μπορεί να μοιάζει ως σταγόνα στον ωκεανό για τους ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, αλλά είναι η ίδια η δράση που έχει μεγαλύτερη αξία.

Και μάλιστα τα κορίτσια του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να συμμετέχουν και σε άλλες ανάλογες δράσεις στο μέλλον, προσφέροντας όσο μπορούν και αυτές από την πλευρά τους στο προσφυγικό ζήτημα.

To Top