ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντονής: «Αποδεικνύεται η ανυποληψία που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ως μια επίθεση μέσω της οποίας αποδεικνύεται η βαθιά κρίση και η ανυποληψία που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζει αυτή που έλαβε χώρα στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League ο Σταύρος Κοντονής.

Η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται, με τις Εθνικές ομάδες να δίνουν… μάχη για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στο Foxbet.gr!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει παράλληλα ότι η κατάσταση στο χώρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Κοντονή:

«Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά.

Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

To Top