ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντονής: “Κορυφαίος των κορυφαίων ο Γκάλης”

Ο Σταύρος Κοντονής είναι στη Θεσσαλονίκη για την κλήρωση της Α1 κατηγορίας μπάσκετ. Μιλώντας πριν από την έναρξη της, αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη και στη σημασία του μπάσκετ της Θεσσαλονίκη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

«Βρίσκομαι στην οικογένεια του μπάσκετ με σπουδαίους παράγοντες. Το πρώτο άθλημα που χάρισε διακρίσεις και μεγάλες χαρές και δοξάστηκε από μεγάλους καλαθοσφαιριστές. Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Συνδυάζεται η πόλη με το μπάσκετ απολύτως, γιατί εδώ συντελέστηκε η αναγέννηση του μπάσκετ από ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής. Δεν είναι τυχαίο ότι εκείνη η σπουδαία Εθνική ομάδα που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο είχε κορμό παίκτες από την Θεσσαλονίκη. Δεν το ξεχνάμε ποτέ. Γι’ αυτο άλλωστε και η κυβέρνηση τίμησε τον κορυφαίο των κορυφαίων, τον Νίκο Γκάλη δίνοντας το όνομά του στο ΟΑΚΑ. Είναι μια τιμή και για τον Γκάλη και για την πόλη» είπε και πρόσθεσε:

“Η κυβέρνηση δεν ζητά τίποτα παραπάνω από την τήρηση της νομιμότητας. Να υπάρχουν καθαρά και διάφανα πρωταθλήματα. Ζητά την τήρηση της ισονομίας και της πάταξης της βίας. Θέλω να σας μεταφέρω και την ικανοποίηση του πρωθυπουργού για το ότι το μπάσκετ ξεχωρίζει στο κομμάτι της πάταξης της βίας. Από φέτος θα υπάρχει κι η κάρτα φιλάθλου, όπως συμβαίνει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Θα είναι προς όφελος της μπασκετικής οικογένειας, πρώτα και κύρια των παικτών που θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς τον φόβο των επεισοδίων”.

To Top