ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντονής: «Ο αιμοδότης ΟΠΑΠ πλέον δεν υπάρχει»

Μια δήλωση για την τωρινή κατάσταση του ΟΠΑΠ και τη σχέση του με τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό που θα συζητηθεί και σίγουρα προκαλεί προβληματισμό, έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος επί της ουσίας τόνισε ότι ο οργανισμός πλέον δεν μπορεί να είναι αιμοδότης των ομάδων όπως παλιότερα.

Μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ: «Θα ήθελα να σας τονίσω, ότι δυστυχώς ο ΟΠΑΠ, ένας χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού πολιτισμού, πωλήθηκε κατά την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης σε ιδιώτες.

Πλέον δεν μπορεί το κράτος, ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός και η κυβέρνηση να επέμβει για τη χρηματοδότηση ομάδων κατά την κρίση της κυβέρνησης ή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με τη σημερινή διοίκηση του ΟΠΑΠ έχουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και μία καλή συνεννόηση, για να δούμε τι περιθώρια υπάρχουν ανάμεσα στο κράτος και έναν ιδιώτη. Δυστυχώς ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, που ήταν ο ΟΠΑΠ πλέον, δεν υπάρχει».

To Top