ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντονής: «Όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο Σταύρος Κοντονής, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με τις ΠΑΕ, τόνισε πως όλοι δουλεύουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του Σεπτέμβρη. 

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Αναλυτικά:

«Δέχτηκα σήμερα όλες τις ομάδες της Super League για να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες και όλον το φίλαθλο κόσμο. Το αίτημά τους γνωστό, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μηνός. Θέλω να τονίσω ότι η ΕΠΟ έχει ήδη συμμορφωθεί σχετικά με το θέμα των δικαστών και της σύνθεσης των δικαιοδοτικών οργάνων. Συμμορφώθηκε και προς τις επιταγές του Νόμου αλλά και προς όσα η FIFA τους έχει υποδείξει.

Το δεύτερο που θέλω να σας αναφέρω είναι ότι σήμερα λάβαμε μια επιστολή της FIFA, ότι έχει αποστείλει έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο την ενημερώνει ότι είναι στη διάθεση  των φορέων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα να επανέλθει άμεσα και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να δοθεί η λύση στο θέμα της Διαιτησίας, το οποίο και η ίδια η FIFA στο έγγραφό της τονίζει ότι είναι δυνατόν να γεννήσει κοινωνική ένταση και βία.

Συμφωνήσαμε λοιπόν, σήμερα με την Super League, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ΠΑΕ, να αποταθεί στη FIFA και να ζητήσει να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, η οποία με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ ματαιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στις 10 του μηνός. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θέλω να γνωρίζετε το πολύ απλό, ότι όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, το πρόβλημα παραμένει και η Κυβέρνηση είναι εδώ για να λύνει τα προβλήματα».

Πηγή: novasports.gr

To Top