ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντούλη: “Σηκώσαμε ψηλά τη σημαία του Άρη”!

Η πρωταθλήτρια πυγμάχος του Άρη Στέλλα Κοντούλη, η οποία ασχολείται και με το μόντελινγκ, ενώ σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, μίλησε για την επιτυχία των κιτρινόμαυρων να κατακτήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την επιτυχία του συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα:

Τελειώνω τις πολιτικές επιστήμες έχω βγει Miss Τουρισμός, αλλά το μποξ δεν το αλλάζω με τίποτα.

Ο Άρης βγήκε Πολυνίκης είχαμε επιτυχίες, εγώ πήρα το χρυσό μετάλλιο στα 69 κιλά, μαζί με δύο ακόμη πολύ καλές μου συναθλήτριες  την Κατερίνα Τσάμη και την Γεωργία Βαχανίδου, που πήραν και αυτές μετάλλιο και βγάλαμε την Αρειανάρα μας Πολυνίκη στο πανελλήνιο.

Ενώ η καθεμιά μιας είναι μόνη της, στο τέλος ήμασταν ομάδα, στο Πειραιά σηκώσαμε την σημαία του Άρη.

Με σκληρή προπόνηση, καθημερινή και διπλή, ο κύριος Γκαβέζος μας προπόνησε και ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα και πίστεψε πολύ σε εμάς.

Πως διάλεξε την πυγμαχία:

Την πυγμαχία δεν ξέρω αν την διάλεξα η με διάλεξε αλλά πορώθηκα και στον πρώτο μου αγώνα έμεινα εκεί, έχω αλλάξει πολλά αθλήματα, αλλά το μποξ είναι αυτό που με κράτησε και δεν μπορώ να φύγω με τίποτα.

Για το μόντελινγκ παράλληλα με το μποξ:

Βάζεις λίγο μέικ-απ και ανεβαίνεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω ότι όλα συνδυάζονται και αυτό που λένε ότι η πυγμαχία κάνει αντρικό σώμα είναι μύθος. Είμαστε ερασιτεχνικό μποξ αλλά η πυγμαχία είναι τρόπος ζωής για μένα, προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, όπως στη ζωή το αντιμετωπίζεις και προχωράς και είναι ένα άθλημα που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Ξεκίνησα 15 χρονών, κάνω πρωταθλητισμό λιγότερα χρόνια, αλλά στην αρχή που πήγαινα για μένα πυγμαχία, δεν το έλεγα στους γονείς μου και μετά σιγά σιγά ήρθαν και σε αγώνα και τους άρεσε. Με στήριξαν πολύ οι γονείς μου.

Στην αρχή δεν με πιστεύουν όταν λέω ότι κάνω μποξ,  κάποιοι με φοβούνται, τις περισσότερες φορές λένε περίεργο αλλά οκ, επειδή είμαι και ψηλή τους φαίνεται περίεργο.

Τα σχέδια της για το μέλλον:

Προτεραιότητα μου είναι η σχολή μου, οπότε και όταν τελειώσω σίγουρα θα ασχοληθώ με αυτό που σπουδάζω, γιατί μου αρέσει η πολιτική και ασχολούμαι. Η πυγμαχία είναι σίγουρα στα μεγάλα μου σχέδια και θα ξανά κατέβω σε αγώνες και θα συνεχίσω να ασχολούμαι.

Τι σημαίνει Άρης για εκείνη:

Ο Άρης είναι οικογένεια, είναι η καλύτερη ομάδα, είμαστε ένας πολύ δυνατός σύλλογος, εύχομαι ο Άρης να καταφέρει να λάμψει και να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει και η δική μας επιτυχία είναι ένα λιθαράκι ώστε να καταφέρει ο Άρης να φτάσει εκεί που ήταν πάντοτε.

To Top