Κοπή βασιλόπιτας με… άρωμα Βεστφάλενσταντιον! (photos)

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club έκοψε τη βασιλόπιτά του στη Θεσσαλονίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το μαγαζί, που φιλοξένησε την εκδήλωση, ήταν στολισμένο από νωρίς στα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με πανό, σημαίες και κασκόλ να το «βάφουν» στα κίτρινα, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλεκτικές φανέλες με τις υπογραφές των παικτών της Μπορούσια από διάφορες χρονιές της ομάδας.

Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας φέτος είχε φροντίσει, ώστε να κρατά άπαντες τους Έλληνες φίλους της Ντόρτμουντ σε καλή διάθεση, ενώ αρκετά μέλη περιμένουν τη μεγάλη εκδρομή του κλαμπ τον Μάρτιο με 21 μέλη για τον επαναληπτικό του Champions League κόντρα στην Τότεναμ στο Βεστφάλενσταντιον.
Την πίτα έκοψε το μέλος της διοίκησης του κλαμπ, Βασίλης Ατρείδης, τον οποίο προλόγισε μ’ έναν… ατελείωτο λόγο ο πρόεδρος του κλαμπ, Αλέξανδρος Μανιός.

Λίγο μετά αναδείχτηκε και το τυχερός μέλος, στο οποίο έτυχε το φλουρί και πήρε φεύγοντας ως δώρα μια Gold συνδρομή στο κλαμπ για την επόμενη σεζόν και ένα σάκο με επίσημα προϊόντα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και του ελληνικού κλαμπ.

Στην πορεία της βραδιάς προστέθηκε στην παρέα και ο πρόεδρος του ιδιαίτερα δυναμικού «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας, καθώς μερικοί από τους παρόντες είναι μέλη και στους δύο συνδέσμους.

Να σημειωθεί πως μερικές μέρες νωρίτερα έκοψε τη βασιλόπιτά του στο Χάγκεν, ο τομέας Γερμανίας του κλαμπ, που συμπεριλαμβάνει τους Έλληνες ομογενείς από τις γύρω περιοχές του Ντόρτμουντ.

Σειρά παίρνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο τομέας Αθήνας για τους φίλους του κλαμπ στη Νότια Ελλάδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BORUSSIA DORTMUND HELLENIC SUPPORTERS CLUB

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα, αριθμώντας μέλη σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το κλαμπ έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες τουBorussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο facebook.com/bvb09hellas και στοsite www.dortmund.gr είτε επικοινωνώντας με το κλαμπ μέσω email στο bvb09hellas@gmail.com

To Top