Κοπή πίτα και βραβεύσεις στην κολύμβηση του Άρη (photos)

Το τμήμα κολύμβησης του Άρη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών του αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του κολυμβητικού τμήματος στο αθλητικό μουσείο Θεσσαλονίκης σε μια γεμάτη αίθουσα από κόσμο της κιτρινόμαυρης κολυμβητικής οικογένειας καθώς επίσης και με αθλητές και προπονητές απ όλες τις κατηγορίες της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι κολυμβητές: Κίρτσογλου Β. – Θωμογλου Σ. – Ανδρεόπουλος Θ. – Χατζη Μ. – και Ζαχαριαδης Κ. για τις επιδόσεις τους την χρόνια που μας πέρασε.

Επίσης βραβεύτηκαν οι κολυμβητές που κατέκτησαν μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα αγωνιστικής αλλά και προαγωνιστικής κατηγορίας καθώς επίσης και οι πρωταθλητές Ελλάδας 2019 στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων με αναμνηστικό έπαθλο ένα… χαρτί .

Πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί οι αθλητές που μας πρόσφεραν τόσες πολλές επιτυχίες και μας έκαναν όλους υπερήφανους και στην αγωνιστική και στην προαγωνιστική κατηγορία έστω μια φορά τον χρόνο θα έπρεπε να επιβραβεύονται με μεγαλύτερη εκτίμηση και σεβασμό».

 

To Top