ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοράκης: “Δεν μπορεί να ξεκινήσει η Φούτμπολ λιγκ! Είναι κοροϊδία”

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φούτμπολ λιγκ, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Χρήστος Κοράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Μετρόπολις”:

«Δεν θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο. Κατ’ αρχάς υπάρχει ένα απαγορευτικό. Οι διαιτητές δεν έχουν οριστεί. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα προβλήματα με τη διοίκηση της Λίγκας και το προσωπικό. Έχουμε τη Δευτέρα δ.σ. και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει. Η Super League μπορεί να ξεκινήσει, η Football League όχι».

Για τα προβλήματα στη Football League: «Θα βγουν πολλά στη φόρα. Υπάρχουν χρέη, απλήρωτες οφειλές. Χρέη που δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις, χρέη προς την εφορία και το ΙΚΑ. Δεν ξέρουμε σήμερα το ακριβές ύψος τους, τη Δευτέρα θα ξέρουμε».

Για τις συνεχείς αναβολές: «Δημιουργούνται πολλά προβλήματα, είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα».

Για τη στάση της Πολιτείας: «Πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα. Πρέπει να επέμβει η Πολιτεία και να δώσει λύση. Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι το Πρωτάθλημα, το έχουμε πει. Πρέπει να δοθούν λύσεις σε πολλά θέματα. Τηλεοπτικά, χορηγίες, χρέη. Ποιες ομάδες μπορούν να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια όταν πληρώνεις χωρίς να παίζεις και μηδέν έσοδα».

To Top