ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κορέια: «Από τους καλύτερους διαιτητές ο Ντίας, αφήνει να παιχτεί ποδόσφαιρο – Θα πάει ψηλά ξανά ο Άρης»

Ο Μιγκέλ Κορέια, δημοσιογράφος από την Πορτογαλία και γιος του πρώην προπονητή του Άρη, Σεβεριάνο Κορέια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο διαιτητή Ντίας, αναφέρθηκε στον Άρη αλλά και το κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8…

Αρχικά για τον Ντίας ανέφερε:

Είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στην Πορτογαλία. Έχει μεγάλη πείρα στην Ευρώπη και είναι πολύ καλός. Είναι διαιτητής που αφήνει να παιχτεί ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Στην Πορτογαλία έχει πολλά παιχνίδια με φάουλ. Πιστεύω ότι ο Ντιας δυσκολεύεται περισσότερο από το εξωτερικό! Ξέρω ότι υπάρχουν θέματα στην Ελλάδα, αλλά με τον Ντιας δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζει το πως να συμπεριφερθεί στους παίκτες, να τους μιλήσει, να τους βοηθήσει.

Για το αν παρακολουθούν στην Πορτογαλία τα όσα γίνονται στην Ελλάδα από την πλευρά της διαιτησίας:

Ξέρουμε ότι ο Περέιρα είναι στην Ελλάδα, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε. Ασχολούμαστε περισσότερο με το πρωτάθλημα γιατί μάλλον θα είναι ένας Πορτογάλος προπονητής φέτος.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Ξέρω ότι έχασε προχθές με τον Ατρόμητο 2-1. Ξέρω ότι ο Γκάμα πάει πολύ καλά και ο Άρης είναι στα πλέι-οφ. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάει ψηλά ξανά και ότι μπορεί να πάει στον τελικό. Να κερδίσει ξανά μετά από όταν κέρδισε με το γκολ του Κεραμυδά. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλούς Πορτογάλους, και πιστεύω ότι σε διπλά παιχνίδια ο Άρης μπορεί να προκριθεί.

Για τους Γκάμα και Σόουζα:

Ο Γκάμα ήταν πολλούς μήνες εκτός αλλά όταν ήρθε, ήταν πολύ καλός. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους που είχε ο Άρης εδώ και χρόνια. Και ο Σόουζα είναι χρόνια στην Ελλάδα, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Για το αν θα προσπαθήσει να έρθει στην Ελλάδα αν ο Άρης είναι στον τελικό:

Μακάρι να μπορέσω να έρθω. Αν θα πάει ο Άρης τελικό θα προσπαθήσω να έρθω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα χρόνια που πέρασα στην Ελλάδα και τον Άρη.

To Top