Κορίτσια για φίλημα με νίκη 55-53

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 55-53, στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά «Έφη Σιδηροπούλου».
Στο πρώτο  ημίχρονο πάτησε γερά στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα προηγήθηκε εξ αρχής, μάλιστα έφτασε να προηγείται μέχρι και με 11 πόντους.
Ο τεχνικός του Άρης, Κώστας Κωτούλης,  χρησιμοποίησε 6 παίκτριες στο πρώτο μέρος, ενώ στερήθηκε  τις υπηρεσίες της νεοαποκτηθείσας  έμπειρης περιφερειακής παίκτριας, Ναυσικάς Σταυρίδου, που λείπει με άδεια στο εξωτερικό, αλλά αναμένεται να είναι στη διάθεση του έλληνα τεχνικού, στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλων Πτολεμαΐδας.   Το ημίχρονο βρήκε τον Άρη να προηγείται με έξι πόντους και σκορ 28-34.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης παρέμεινε σταθερά μπροστά στο σκορ,  δεν έδωσε όμως το κάτι παραπάνω που θα κρατούσε τη διαφορά. Η ομάδα κατέβασε λίγο ταχύτητες, ο αντίπαλος εμφανίστηκε ανανεωμένος και ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι. Στον πόντο κρίθηκε τελικά η αναμέτρηση με τον Άρη να  επικρατεί του νεοφώτιστου στην Α1, Απόλλωνα  Καλαμαριάς με σκορ  53-55.

Στο πλαίσιο του τουρνουά «Έφη Σιδηροπούλου»  που διεξάγεται στην Καλαμαριά, η ομάδα μας, αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 18.00 τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

ΑΡΗΣ: Χατζάκου 11(1), Κατωπόδη 11(5ρ), Τράντα 10(2), Μούλη 7(9ρ), Φλέγγα 4(1),  Σκιαδοπούλου10(8ρ), Τριαναταφυλλίφου 2.

Εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τιμώνται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους  τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος 2011-2012 και του Κυπέλλου.

To Top