Κορονοϊός: Έκτακτο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, «oι στιγμές είναι κρίσιμες μείνετε σπίτι»

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα στα κινητά των Ελλήνων για τον κορονοϊό.

Νέο μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.

Το μήνυμα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Μείνετε σπίτι».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει το μήνυμά της στα κινητά των πολιτών της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, τονίζει το αίσθημα της ατομικής τους ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που περνά η χώρα με την πανδημία του covid-19.

Αναλυτικά, το μήνυμα που είναι γραμμένο στα ελληνικά και στα αγγλικά, αναφέρει:

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 17/03: Κορονοϊός: Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Μείνετε σπίτι. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απόλυτα απαραίτητες. Αποφεύγετε μέρη με συγχρωτισμό. Προφυλάξτε τις ευπαθείς ομάδες. Όσο περισσότερο απομονωθούμε τόσο θα καθυστερήσουμε την διασπορά».

Το μήνυμα εστάλη με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος μάλιστα μετέβη για τον σκοπό στο κέντρο του «112», στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

To Top